BATMAN / MERKEZ - Fatih İlkokulu

Ara

Eğitimci yazar Mizbah ERATİLLA okulumuz öğrencileri ile bir araya geldi. Öğrencilerimizin yoğun ilgi gösterdikleri etkinlik Mizbah ERATİLLA'nın kitaplarını imzalamasıyla sona erdi. Fatih İlkokulu ailesi olarak değerli eğitimci ve yazar Mizbah ERATİLLA'ya teşekkür ediyoruz.

Ara

eTwinning  il koordinatörü sayın Kevser SEVİNÇ tarafından okulumuz öğretmen ve idarecilerine  eTwinning bilgilendirme toplantısı yapıldı. Bu güzel buluşma ve emekleri için sayın Kevser SEVİNÇ öğretmenimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Türkiye Cumhuriyetinin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk'ü ebediyete uğurlayışımızın  84. yıl dönümünde saygı, minnet ve rahmetle anıyoruz.

Kas

3-G SINIFI DÜNYANIN KATMANLARI-EĞLENİYORUZ ÖĞRENİYORUZ

Mrt

Okulumuzda 10 kasım Atatürk'ü Anma programı öğretmen ve öğrenciler eşliğinde yapıldı.

Mrt

Okulumuzda yaptığımız deprem tatbikatı planlandığı gibi gerçekleştirilmiştir.

Mrt

Tübitak'ın katkılarıyla, Z kütüphanemizde Tübitak Köşesi oluşturduk.

Mrt

Okulumuzun Z Kütüphanesini Yeniledik. Kütüphanemizi kitaplarla zenginleştirdik.

Anasınıf Öğrencilerimiz Mezun Oldu

Okulumuzun minikleri güzel bir yılın sonunda anasınıfımızdan mezun oldu. 1. Sınıfa geçmiş olmanın verdiği heyecanla cüppelerini giyip kep fırlatmanın tadına vardılar. Öğrencilerimize bundan sonraki eğitim hayatlarında başarılar diliyoruz.

Ara

"Hayal Et Tasarla" projesi ile öğrencilerimizin zihin dünyasına ve yeteneklerine dokunduk.Ortaya konulan eserler geleceğimize ve toplumumuza umut olacak bir neslin yetiştiğinin göstergesidir.Fatih İlkokulu olarak bilime ve teknolojiye her daim yakın olacağız.

Değerli Öğretmenimiz Mesud KANAT'ı emekli ettik